Diary elektronik ini adalah untuk dikongsi bersama

Friday, April 17, 2015

Nak on balik ke hobi ni?

Gadoh2 tu aku tak suka
Masing2 tunjuk terer pun aku meluat....
Rasanya boleh kot.... buat hal sendiri
Nak bukak balik kotak isi barang2 radio aku kot lps ni....
Tapi..... tgk lah....kot2 aku free

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ratings and Recommendations